POMPA DE CALDURA APA-APA DE 16 KW  la 380V

Pompa de caldura aer-apa de 16kW. Cel mai bun raport CALITATE / PRET din Romania. Aceasta pompa de caldura de 16kW acopera necesarul termic de incalzire si de apa calda menajera pentru o locuinta cu o suprafata de pana la 300m² cu inaltimea camerelor intre 2,7 – 2,9 m care are sistemul de incalzire prin pardoseala. Un calcul corect si profesional pentru dimensionarea pompelor de caldura se face in functie de volumul incaperilor.

Aceasta corectie o facem ulterior cu un program de dimensionare special pentru pompele de caldura. Exprimarea in m² a incaperilor sau a caselor este mai usor inteleasa de cei care nu au tangente cu calcul de volume si dimensiuni. Daca inmultiti lungimea ori latimea rezulta suprafata in m² de care noi avem nevoie pentru estimarea pompei de caldura pentru locatia dvs.

Pompa de recirculare Panasonic si automatizarea pompei de caldura sunt incluse in pretul pompei de caldura ! Dupa cum vedeti in schema de montaj de mai sus, noi folosim un boiler/puffer de 300/100 litri pentru prepararea apei calde menajere si pentru sistemul de incalzire/racire. Acest boiler/puffer special este produs de firma Thermic Energy din Germania.

Cu acest tip de boiler/puffer puteti economisi spatiu in camera tehnica. Pompa de caldura, daca este corect dimensionata, asigura integral necesarul de caldura al cladirii, fara a mai fi necesara o alta sursa suplimentara de caldura, cum ar fi, centrala termica pe combustibil solid, gazos, motorina, etc.

Pompele de caldura Chofu se recomanda pentru cladirile noi, cu o izolatie buna, in care a fost montate sisteme de incalzire prin pardoseala sau in pereti unde temperatura de incalzire pe tur nu depaseste 35 de grade. Pompele de caldura aer/apa Chofu se utilizeaza cu succes si la instalatiile de incalzire cu calorifere.

TEHNIC – POMPA DE CALDURA AER-APA 16 kW CD INVERTER
 PRET  – 4600  Euro fara TVA
Eficienta COP = 4,11 Temp. minima mediu = minus -30°C
Incalzire = 16,0 kW Termic Temperatura max./tur = 60°C
Racire = 16,0 kW Termic Temperatura economa de lucru = 55°C
Consum maxim pe ora = 3,9 kW Refrigerant = R32
Legatura electrica = 400 V/3ph /50Hz Refrigerant = 2,80 Kg.
Puterea in amperi = 17,0 A Racord Tur/Retur = 1 ¼” Zoll – DN25
Zgomot de functionare = 52 db (A) Carcasa  –  exterior din tabla zincata.
Compresor  – Panasonic DC twin rotary Carcasa  –  Rezistenta la intemperi
Automatizare  –  Controller extern Dimensiuni in mm (L-H-A) = 1000x 14181x 330
Pompa de recirculare Panasonic – incorporata in pompa Greutate = 124 Kg
Schimbator de caldura pentru apa – Schimbator de inox Garantie totala 2 ani
Schimbator de caldura pt. aer – Schimbator de cupru Service postgarantie 10 ani

Pompa de caldura aer-apa Chofu 16 kW 3-faze de productie Japoneza foloseste cea mai noua tehnologie numita INVERTER. Acest sistem de control modern economiseste aprox. 30% la consumul energie electrica in comparatie cu o pompa de caldura clasica ON – OFF. Cu multiple posibilitati de programare pompa de caldura aer/apa CHOFU de 16KW indeplineste cele mai inalte cerinte de exploatare si utilizare chiar in conditii extrem de grele.

Prin firma RADIANCE  ENERGY STAR, aveti posibilitatea de a descoperi un alt produs de înalta calitate fabricat în Japonia. Va prezentam „ POMPELE DE CĂLDURĂ AER – APĂ ”, marca Chofu, demna de încredere, de calitate şi de lungă durată, pentru confortul şi luxul Dvs. Tehnologia de varf este combinată cu echipamente moderne de fabricaţie, prin care se asigură o calitate excelentă a pompelor de caldura. Veţi fi mai mult decât mulţumit de calitatea pe care o puteţi primi numai de la pompele Chofu. Pompe de caldura aer-apa Chofu Made in Japan