PANOURI THERMIC ENERGY – GERMANIA – 525Kw/h/mp/an

Panourile solare plane pentru apa calda menajera sunt construite in general pe principiile tehnice clasice. Suprafetele ” negre ” care absorb radiatiile solare si care vor fi transformate cu ajutorul panoului plan in energie termica au un rol extrem de important.

Cea mai importanta parte a panoului solar este suprafata absorbanta de care depinde performanta colectorului si respectarea parametrilor intr-o mare masura, deoarece absorbantul lucreaza in conditii dificile – la temperaturi de functionare joase si inalte. Importanta cruciala consta in calitatea materialelor si a tehnologiei de productie.

GARANTIE 10 ANI

PANOURI PLANE – THERMIC ENERGY – GERMANIA – 525Kw/h/mp/an

FK 206 – 2 mp

Pret fara TVA – 1.330 Lei

FK 253 – 2,5 mp

Pret fara TVA – 1.690 Lei

PANOURI PLANE – CERTIFICATE DE TEST SI CALITATE
Panourile solare plane pentru apa calda menajera Made in Germany sunt insotite de certificate de test si calitate si au 10 ANI GARANTIE. Calitatea panourilor a fost confirmata prin teste independente. Ele au fost în 2007, la Institutul de Solar Energy Research (ISFH) în Hameln, 12975-1/2 testate cu succes in conformitate cu ISO Germania si sunt certificate fiecare cu Solar Keymark. Prin modernizarea continua si automatizarea proceselor de fabricatie, a panourilor solare, calitatea a fost inbunatatita. Costurile dupa aceasta evolutie au ramas aceleasi in ciuda cresterii preturilor materiilor prime in mare parte neschimbate.