PANOUL RADIANT PRIMA – varianta economica

SUPEROFERTE IN MAGAZINUL NOSTRU DIN CONSTANTA

LIVRARE GRATUITA IN TOATA TARA !

SE ACORDA DISCOUNTURI SUPLIMENTARE IN FUNCTIE DE CANTITATI !!

LUNA ACEASTA TVA GRATUIT !

Tip panou
Putere
Dimensiuni panou
Marimea camerei
Pret final
P4 – alb 
400 W
60x100x2 cm
cam. 0—6 mp
LIPSA
P6 – alb
550 W
60x120x2 cm
cam. 6—10 mp
850 lei
P8 -alb
750 W
90x120x2 cm
cam.10—14 mp
1100 lei
P10 – alb
950 W
90x150x2 cm
cam.14—16 mp

1200 lei

La aceste preturi nu se adauga TVA.

TERMOSTATE:
TERMOSTAT digital neprogramabil Q3, PE CABLU: 20 Euro + TVA
TERMOSTAT digital programabil Q7, PE CABLU: 30 Euro + TVA
TERMOSTAT digital programabil Q7 RF , – WIRELLES : 50 Euro + TVA
DIMENSIONARE
Pentru o dimensionare corecta a puterii panoului radiant in conditiile unei ierni mai grele (temp la – 10 grade C) se inmulteste 30-40 W cu volumul camerei de incalzit.
Indicele termic variaza in functie de gradul de izolatie si nr de pereti exteriori.
  • Pnec de instalat(watt) = Vcam x (25-30-40 watt/mc)
COMENZI – FACTURARI –  LIVRARI
LIVRARE GRATUITA IN TOATA TARA !!!
Procedura de achizitie este urmatoarea:
Faceti comanda specificind datele de facturare, adresa de livrare si numarul de telefon. In max. 48 de ore, va aduce curierul pachetul acasa cu plata ramburs.
CONSUMUL DE CURENT ELECTRIC depinde de aparat, temperatura exterioara, gradul de izolare al incaperii etc.In medie, iarna , un aparat functioneaza efectiv intre 4 si 12 ore in functie de temperatura exterioara si gradul de izolare al incaperii (pentru un grad mediu de izolare, un panou functioneaza efectiv, in medie 7-8 ore pe zi). In fapt panoul radiant nu face altceva decit sa puna la loc caldura pe care o pierde casa dumneavoastra, cu un randament maxim posibil de transformare a energiei electrice in caldura. Daca o centrala sau un calorifer electric face aceasta compensare cu un randament de 40-45%, panoul radiant Sunjoy face acest lucru cu un randament de 96-98% !!!
De exemplu, daca avem o camera de 16-20 mp (2,5 m inaltime), un singur perete exterior, NU ultimul etaj, mediu izolata termic (geam termopan, dara fara termoizolatie), e nevoie de un panou SR 8 de 866W, vom avea un consum de aprox. 6 KW/zi, adica aprox. 200 KW/luna(100 Lei). Montajul e foarte simplu – poate sa-l faca oricine – inseamna fixarea panoului cu 4 suruburi (in dibluri) pe tavan sau pe perete si introducerea steckerului intr-o priza sau legarea la o doza de curent. Termostatul se pune pe cablul de alimentare ca un intrerupator clasic sau puteti folosi termostatul de priza.
ATENTIUNE !
Recomandarea panoului a fost facuta pentru camere cu izolatie termica medie (geam termopan, fara polistiren), un singur perete exterior si camerele invecinate incalzite si ele la rindul lor. Daca puneti un astfel de panou intr-o camera, conform recomandarii noastre, dar camerele invecinate nu sint incalzite, panoul va fi subdimensionat si nu va putea face fata deoarece va fi suprasolicitat, incalzind in mod indirect (prin peretii comuni) si celelalte camere. In acest caz pierderile camerei vor fi foarte mari, iar panoul va functiona non – stop si va atinge cu greu o temperatura de 18-20 grade.
TREBUIE SA PUNETI PANOUL ADECVAT IN FIECARE CAMERA A CASEI !!!
Fiecare panou este prevazut cu propriul termostat – acesta trebuie setat pe o anumita temperatura si lasat sa-si faca treaba. NU TREBUIE SA OPRITI SI SA REPORNITI PANOUL PENTRU CA NU VETI FACE ECONOMIE DE CURENT !!!
DE CE PANOURI SUNJOY IN LOCUL CENTRALEI PE GAZ ?
In primul rand 2/3 din pretul actual la gaze catre populatie este subventionat de stat, subventie care va disparea incepand cu 2018.
– o centrala pe gaz are durata medie de viata 8 ani, iar in acesti 8 ani mai platiti inca odata pretul dat pe ea, pentru service, revizii, intretinere, consumabile (filtre, garnituri), curatat de calcar etc.
– Durata medie de viata a panoului Sunjoy este de 25 ani, fara service, fara consumabile, fara revizii, fara nicio cheltuiala !!!
– o centrala pe gaz are in medie 2 ani garantie.
PANOUL SUNJOY ARE 10 ANI GARANTIE – mai mult decit durata de viata a unei centrale !!!
– Acum poate intelegeti ca in termeni reali, un panou SUNJOY e de vreo 4 ori mai ieftin !!!
Daca inca nu v-am convins, sa continuam:
– la centrala pe gaz, trebuie aprobari, autorizatii, proiect, spaga, birocratie, timp pierdut, santier, mizerie.
La panoul SUNJOY, fara aprobari, fara spaga, fara proiect, fara santier, fara mizerie
– centrala pe gaz e o bomba cu ceas in casa. La panoul Sunjoy niciun risc de accident !!!
– centrala pe gaz inseamna igrasie, temperatura neuniforma in camera si o caldura uscata, nesanatoasa.
Panoul SUNJOY inseamna adio igrasie, adio condens pe geamuri, temperatura uniforma in toata camera, umiditate optima, efect antifum, efect antipraf, efect dezodorizant, efect antibacterial !!!
– centrala pe gaz inseamna aer uscat, praf in permanenta miscare. La panoul Sunjoy, EFECTE TERAPEUTICE EXTRAORDINARE !!!
– la centrala pe gaz, diferente de temperatura intre nivelul podelei si tavan de pina la 10 grade celsius,
la Sunjoy, MAXIM 2 GRADE INTRE TAVAN SI PODEA !!!
– cheltuielile incalzirii cu panouri SUNJOY sunt in medie cu 20-30% mai mici decit in cazul incalzirii cu centrala pe gaz.
– iarna cand e frigul mai mare si scade presiunea la gaz sau taie rusii gazul, cei cu centrala ingheata de frig,
cei cu Sunjoy n-au nicio problema !!!
– specialistii estimeaza o crestere mult mai mare in viitorul apropiat a pretului gazului decit a curentului electric.