EFICIENTA POMPE DE CALDURA CHOFU – JAPAN

Ce inseamna tehnologie DC Inverter si care sunt avantajele ? Pompe_caldura_Chofu

Tehnologiile DC Inverter oferă posibilitatea pompelor de caldura să funcționeze intr-un mod economic și mult mai eficient decat modelele clasice ON OFF.

Inverter inseampa o economie de peste 30% comparativ cu modelele clasice.

Motoarele ventilatoarelor, pompa de recirculare precum și compresorul pompei de caldura au fost modernizate pentru tehnologia Inverter DC. În acest fel, compresorul isi poate schimba capacitatea în funcție de temperaturile exterioare si interioare.

Avantajul major al funcționării compresorului este economia maximă obținută după evitarea repornirilor frecvente pe care le-au folosit vechile pompe de caldura.

Motorul DC Inverter oferă o gamă largă de operare, permițând unității să lucreze fără probleme chiar și în condiții meteorologice extrem de scazute.

Compresorul pompei de căldură aer / apă este reglat fără trepte. Aceasta afectează in mod pozitiv consumul de energie al compresorului, precum și puterea termică a pompei de căldură aer /apa Chofu.

 Punctul cel mai importat la tehnologia INVERTER este scaderea consumului de energie electrica.

Prin tehnologia inverter se evita pornirea si oprirea repetata a compresorului, fapt care generaza un consum ridicat de energie. Efortul financiar suplimentar la achizitia unei pompe de caldura cu INVERTER este in scurt timp recuperat datorita cheltuielilor.

Datorita tehnologiei moderne, foarte multe pompe de caldura ajung la un consum foarte mic de energie electrica

.