Antigel pentru instalatii solare – Panouri solare Constanta

Antigel pentru instalatii solare – Panouri solare ConstantaPunct de inghet -28°C punct de fierbere +150°C (presiune circuit 4 bar) Antigel special pentru instalatii solare gata preparat in bidon de 20 litri. Este foarte impotrtat este punctul de inghet, dar la fel de important este punctul de firbere al antigelului la instalatiile solare

Pret fara TVA

49,00 €uro

REFRACTOMETRU PENTRU VERIFICARE – ANTIGEL SOLAR

Informatie produs – Se utilizeaza pentru masurarea punctului de inghet a sistemelor cu antigel bazate pe etilenglicol sau propilenglicol si pentru verificarea eficientei solutiilor elecrolitice din baterii si a lichidelor de curatare.

Made in Europa

 

Pret fara TVA

39,90 €uro

POMPA MANUALA DE UMPLERE A INSTALATIILOR SOLARE

cu glycol, este o pompa clasica care poate dezvolta o presiune maxima de 4 bar. Pompa este dotata cu racord de 3/4″ cu filet exterior. Pompa pote fi folosita in diferite aplicatii fiind robusta si compacta.

Made in Germany

 

Pret fara TVA

65,90 €uro

POMPA DE UMPLERE CU ANTIGEL – ZUWA KOMPACT P80 – Pompa electrica de umplere a instalatiei solare cu glycol, este o pompa clasica care poate dezvolta o presiune maxima de 5,9 bar. Pompa este dotata cu sistem de filtrare a lichidului si cu furtun flexibil cu racord de 3/4″ cu filet exterior. Pompa pote fi folosita in diferite aplicatii fiind robusta si compacta.

Made in Germany

 

Pret fara TVA

349,00 €uro